søndag den 29. januar 2012

Overnatning hos Asta

I går, ved 5 tiden tog jeg hjem til Asta. Eller altså, først tog jeg hjem til Matilde og så fulgtes vi op til Asta ;-) 
Da vi kom, begyndte vi at lave mad (madpandekager, mmm). Efter vi havde spist, samlede vi alt det make-up vi havde og så gik det løs! Vi havde nemlig aftalt at vi skulle prøve at gøre os totalt dullede. Det var vildt sjovt! Men også lidt ulækkert... ;-) 
Da vi var færdige med at dulle os op, fjollede vi lidt rundt med alt det i hovedet, tog nogle billeder og sådan noget. Efter noget tid, fjernede vi det. Det var nærmest en lettelse at tage det af, det var helt vildt :-D 
Derefter gik vi ned og lavede ansigtsmaske af avocado og yoghurt. Da vi have fået det på, gik vi på chatroulette, stadig med ansigtsmaske i hovedet. Det var vildt sjovt! Folks reaktioner var så sjove! Der var nogle der fik et chok, andre grinte og andre syntes vi var ulækre :-D hahahaha. Efter 50 minutter (man skulle kun have masken på i 20 minutter, men vi syntes det var så sjovt, at vi beholdt den på) tog vi den af, tog en masse slik op i stuen og så skulle vi se Kung Fu Panda 2! :-D Den er altså ret sjov! 
Da vi havde set filmen, lå vi og snakkede lidt, og så lagde vi os til at sove.
Da vi vågnede næste morgen, var der faldet okay meget sne! :-D Jaaaaaaaaa! Vi spiste morgenmad, tog tøj på, ryddede op og så skyndte vi os ud i sneen! Først fjollede vi bare rundt i sneen og lavede snekamp, men efter noget tid, lavede vi en sød lille snemand ;-) 
Da vi havde været ude i sneen i ca. 3 kvarter, tog Matilde og jeg hjem og nu sidder jeg så her :-)
Jeg har haft en super god weekend, hvad med jer? 
Til sidst, nogle billeder fra den hyggelige overnatning:

















Ingen kommentarer:

Send en kommentar